Activism,  Events

Regnbueforlaget om selvpublisering til forlag!

26. mai klokken 18:00 til 22:00

Ivar Matlaus bokkafe har åpent fra ca. 12.00 på Svartlamondagen med vafler og kaffe og på kvelden får vi besøk av Regnbueforlaget!

18.00: Forfatter og politiker Jan Bojer Vindheim kommer til bokkafeen for å fortelle om veien fra selvpublisering av fanziner, til utviklingen av Gateavisa, Vannbæreren og veien videre til Regnbueforlaget.

19.00 Forfatter Rais Neza Boneza skal presentere sin nye bok «Hvite Eldorado, svarte byrde» som er er en fortelling om to unge menns ferd gjennom et Kongo herjet av borgerkrig. Boka er fortalt med fabelens språk, og den fargerike fortellingen omfatter legender og eventyr. Men boka er ikke bare dette. Boka handler også om dagens Kongo, om politikk og om coltan. Coltan er en viktig bestanddel i blant annet mobiltelefoner og PlayStation, og dermed er dette en historie som angår oss alle, enten vi vil det eller ikke. Sannsynligvis vil vi det ikke, for den virkeligheten som beskrives i boka er en ubehagelig virkelighet vi er med på å holde ved like gjennom vårt forbruk.
http://www.regnbueforlaget.no/eldorado.html

Comments Off on Regnbueforlaget om selvpublisering til forlag!